Campania WWF de conștientizare privind consumul de pește și fructe de mare

Europa este cea mai mare piață și cel mai mare importator de pește și fructe de mare din lume. Mai mult de 50% din importurile de pește din UE provin din țări în curs de dezvoltare. Oamenii și natura din țările în curs de dezvoltare se bazează pe decizia noastră de cumpărare, pe alegerile noastre. Doar mările și oceanele sănătoase pot oferi hrană și venituri pentru 800 de milioane de oameni care depind de resursa de pește. Cei mai mulți dintre ei trăiesc în țările în curs de dezvoltare. De asemnea, 98% din numărul total, la nivel mondial, de lucrători din domeniul pescuitului provin tot din țările în curs de dezvoltare. Alege pește și fructe de mare pescuite sau crescute responsabil. Află mai multe informații pe site-ul ghidpeste.wwf.ro.
WWF își propune să crească gradul de conștientizare privind consumul de pește și fructe de mare responsabil în cadrul proiectului Fish Forward (www.fishforward.eu/ro/), ce se desfășoară în Romania, Bulgaria, Germania, Franța, Grecia, Italia, Croația, Austria, Portugalia, Slovenia și Spania.
———————————–
Campania debutează cu scurtmetrajul Nonoy și monstrul apelor, ce va putea fi vizionat în cadrul celei de-a șasea ediție a festivalului.
Nonoy se teme de un monstru al apelor. Care mănâncă tot peștele.  Nonoy este hotărât să învingă acest monstru. Dar nu poate face asta singur. El are nevoie de ajutorul tău.
Alege produse din pește și fructe de mare pescuite responsabil! Intră pe ghidpeste.wwf.ro
TRAILER
————————————
Film CreditsClient: WWF Austria
Production Company: Wildruf
Writer & Director: Michael Rittmannsberger
Executive Producer: Bernhard Holzhammer, Wildruf
Director of Photography & Grading: Andreas Daxer
Sound Recording & Drone Operator: Peter Rösner
Coordinator: Florian Kozák / WWF Austria
Location Management: Vanessa Amante / WWF Philippines
Production Design: Roma Regala
Editing: Lisa Zoe Geretschläger
Music Composer: Iva Zabkar
Sound Mixing & Effects: Johannes Winkler
Visual Effects: Lucas Riccabona, Wildruf
Nonoy: Justine Belisina

53_WWF_FF_SM-Badge_RO