Expozitie foto Sorin Onisor

Vineri, 14 iunie 2013, în prima zi a festivalului de film Pelicam, de la ora 19:00, pasionații de fotografie sunt așteptați la expoziția foto semnată de Sorin Onișor. În noua locație a festivalului, Casa Avramide din apropierea teatrului Jean Bart, în prezența artistului vor fi prezentate aproximativ 40 dintre lucrările sale.

Distins cu peste 14 premii pentru pasiunea sa fotografică, Sorin Onișor prezintă în lucrările sale simplitatea rurală și peisajele inedite din România. În prezent artistul susține o serie de workshopuri de specialitate în mai multe orașe din România, iar între 14 și 16 iunie o parte din lucrările sale vor fi expuse și pot fi admirate în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului de film Pelicam, în Tulcea.

—————-

SHORT-BIO

Membru fondator si vicepresedinte al grupului fotografic F5,6 din Timisoara, Sorin Onisor a organizat  workshopuri de fotografie in Maramures, Delta Dunarii, Sibiu, Giurgiu, Buzau, Prahova, Brasov, Mures, Alba, Harghita, Iasi, Suceava, Timis,  intre 2009-2011.

Autor, in colaborare cu Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National a judetului Timis si Mitropolia Banatului, a volumelor:
“Biserica de la Poieni-icoana, istorie si semn”, 2005
“Cararile credintei-biserici de lemn monument-istoric din judetul Timis”, 2006

A organizat  expozitii colective in Timisoara, Oradea, Cosevita, Buzias, Otelul Rosu, Hunedoara, Cluj, Sibiu, Bucuresti, Buzau, Baia Mare, Tulcea, Suceava, Iasi, iar in 2006 castiga Marele Premiu in cadrul Salonului National de Fotografie Turistica, Bucuresti.