Formular înscriere voluntariat

Fii voluntar la PELICAM!

Dacă ești pasionat de film și evenimentele te încarcă cu energie pozitivă și optimism, dacă ești o fire activă care mereu simte nevoia să se implice, atunci te invităm sa faci parte din echipa Pelicam.

Pelicam ediția a 7a te așteaptă anul acesta, între 21 și 24 iunie, cu un program mult mai încărcat. Avem nevoie de tine în organizare, la guest management, info desk și mai ales la promovare! Am pregătit multe filme, un concert surpriză, workshopuri și așteptăm un public numeros și mulți invitați. Da, trebuie să ne mărim echipa și avem nevoie de voi!

Dacă vrei să faci parte din staff-ul de organizare, completează formularul de mai jos până pe 25 mai și vei avea ocazia să intri în culisele primului festival internațional de film despre mediu organizat la Tulcea, să cunoști și să lucrezi alături de oameni faini și să vezi cele mai interesante filme cu și despre lucrurile care ne înconjoară. Promitem o recunoaștere publică a eforturilor voastre printr-o adeverință de participare și un mic cadou simbolic, Pelicamul pe-un tricou.

Cum vă găsim pe Facebook? De exemplu: http://www.facebook.com/PelicamIFF
 11 - 25 Iunie 18 - 25 Iunie
ex: 2-3 săptămâni şi înainte sau după festival și vă pot ajuta cu promovarea
 XS S M L XL
Poza trebuie sa fie una ce considerați că vă reprezintă
Deși este foarte puțin probabil să fie cazul, vrem să știm cum putem da de un prieten sau cineva din familia voastră în caz de nevoie
Dacă sunt întrebări sau sugestii vă rugăm să ne scrieţi la rpatachi (at) gmail (dot) com . Mulţumim.