Juriu 2012

Filme 2012

Mihai Chirilov

Mihai Chirilov s-a născut la Tulcea.

În 2002 – împreună cu regizorul Tudor Giurgiu – pune bazele Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), cel mai bun festival de profil din România și unul dintre cele mai importante din estul Europei. A înființat revista lunară de cultură alternativă Re:publik – singura publicație despre film, muzică & cultură urbană din România în perioada 2005-2008.

A susținut prelegeri despre filmul românesc la Barcelona, Londra, New York etc. și a curatoriat aproape toate edițiile “Zilelor filmului britanic” la București.

Citeşte mai mult Inchide

Mugur Pop

„Salut inițiativa de a crea acest festival, fiind la rândul meu un trăitor al naturii, dependent de bogăția diversității acesteia, vrăjit de magia schimbării perpetue, în căutarea echilibrului fragil născător și păstrător de viață. Fiind definitiv declarat de partea naturii, mă alătur tuturor acelora care s-au investit cu entuziasm și energie pentru a împărtăși bucuria descoperirii naturii, pe jos, pe apă sau călare. Mereu în căutarea unor noi orizonturi. Fie ele în dimensiunea materială, fie în cea a spiritului.

Sper ca acest festival să aducă mai multă cunoaștere și mai multă recunoaștere a miracolelor vieții.

Să readucă demnitatea și bunăvoința printre oameni.

Drum bun, PELICAM!”

Mugur Pop, director tehnic al Comitetului National de Turism Ecvestru.

Citeşte mai mult Inchide

Teia Gavrilescu

Teia Gavrilescu a terminat Facultatea de Finanţe Banci din cadrul Academiei de Studii Economice. A fost voluntara 7 ani pentru cea mai mare asociatie studenteasca internationala, lucrand si in tari precum Germania, Belgia sau Costa Rica. A dezvoltat o serie de proiecte ecologice intr-o banca multinationala, atat la sediul global cat si in Romania, unde a pornit departamentul de dezvoltare durabila. Incantată ca poate sa contribuie la nivel naţional pentru strategia de dezvoltare durabila, s-a angajat la Ministerul Mediului, dar după cateva luni s-a reintors la asociatia fondata in 2006, impreuna cu doi prieteni. De atunci s-a dedicat proiectelor ViitorPlus, prin care dezvolta proiecte in domenii precum impaduriri, reciclare, energie regenerabila, educatie pentru mediu, productie si consum durabil etc.

Citeşte mai mult Inchide