Două proiecții Pelicam la București în săptămâna 23-29 mai

17.05.2016
x

Cu doar câteva săptămâni înainte de a ne vedea la Tulcea la cea de-a cincea ediție a Festivalului Internațional de Film despre Mediu și Oameni – Pelicam, vă invităm la o “încălzire” în București, unde vom organiza, în săptămâna 23-29 mai, două proiecții cu cele mai apreciate filme din competiția de anul trecut.

Good Things Await” (r. Phie Ambio, 2014, Danemarca), filmul câștigător al ediției Pelicam 2015, spune povestea lui Niels Stokholm, fermierul de 84 de ani, ultimul care practică agricultura biodinamică în Danemarca.  Documentarul deosebit de emoționant va fi proiectat pentru publicul din București marți, 24 mai, la Cinema Muzeul Țăranului Român, în aer liber, de la ora 21. Intrarea este liberă. 

Tristia: A Black Sea Odyssey” (r. Stanislaw Mucha/ 2014/Germania), câștigător al competiției Black Sea Docs de anul trecut, ne poartă într-o călătorie extraordinară de 5.000 de kilometri de-a lungul coastelor a șapte țări din jurul Mării Negre. Documentarul va fi proiectat pentru publicul din București joi, 26 mai, la Deschis Gastrobar, de la ora 21. Intrarea este liberă.