Pelicam caută tineri tulceni pasionați de film și mediu pentru a juriza Fresh Perspectives

01.06.2015
Juriul  Fresh Perspectives 2014

Ești un tânăr licean pasionat de film, mediu, artă? Fă parte din juriul competiției internaționale Fresh Perspectives! 

Festivalul Internațional de Film Pelicam, Tulcea, 11-14 iunie 2015, te invită să faci parte din juriul care va desemna câștigătorul secțiunii competiționale de film “Fresh Perspectives / Orizonturi noi”. 

“Fresh Perspectives” este una din cele patru competiții oficiale din cadrul festivalului, în care sunt prezentate, în premieră națională, cinci filme pentru publicul tânăr, în special liceeni. Producțiile din cadrul acestei secțiuni prezintă soluții alternative pentru un viitor durabil, fie că este vorba despre criza băncilor de semințe, problema locuirii în condițiile supraaglomerării urbane, agricultura într-o zonă aridă, cu mijloace rudimentare sau beneficiile alimentelor organice.

Tinerii membri ai juriului vor viziona cele 5 filme selectate pe parcursul a 4 zile de festival și, pe baza criteriilor clar stabilite, vor desemna câștigătorul, căruia îi vor înmâna premiul în cadrul Galei de închidere a festivalului.

Liceenii tulceni selectați pentru a face parte din juriul competiției  “Fresh Perspectives” vor avea ocazia de a-i cunoaște pe toți invitații la festival, cineaști de prestigiu la nivel internațional și activiști în protecția mediului, precum și de a afla informații din culisele organizării unui festival de film internațional.

Reamintim că participarea publicului la festivalul este gratuită și că toată lumea este binevenită să participe, atât la proiecțiile de film, cât și la workshopuri sau alte evenimente.

  • Perioada de jurizare: 11 – 14 Iunie.
  • Se pot inscrie: elevi din toate liceele din Tulcea.
  • Număr juraţi: 5.
  • Modalitate de înscriere: scrisoare de motivaţie, de maxim 15 rânduri, în care fiecare elev argumentează de ce îşi doreşte să facă parte din juriu, trimisă pe adresa de mail:  [email protected], cu titlul Selecţie juriu Fresh Perspectives, însoțită de o fotografie bust. Vă rugăm să menționați numărul de telefon mobil în scrisoarea de înscriere.
  • Deadline înscrieri : 4 Iunie.

Echipa Pelicam vă mulțumește pentru implicare și așteaptă înscrierile voastre!