Scopul Asociației SNK este de a ajuta oamenii să devină responsabili față de ei înșiși și față de semenii lor, să-și conștientizeze natura umană și să protejeze mediul înconjurător, folosindu-se de învățămintele stoice.

Partener constant al festivalului Pelicam, Asociația SNK va organiza prin Sence EcoLogos două ateliere pentru copii, în cadrul celei de-a noua ediție a festivalului. Atelierele vor fi organizate online, necesită înscrierea copiilor în prealabil și au un număr maxim de participanți. Ghizii celor două ateliere vor fi Alexandra Teleucă și Monica Șerban.

Dunărea este și a mea! 
Ce legătură are apa din cada mea cu Dunărea?
Sâmbătă, 18 iulie, ora 11:00

30 de participanți
Vârsta: 7 – 14 ani
Materiale necesare: hârtie, foarfece, creioane colorate și carioci
Înscriere la [email protected]

Ce găsești în apa pe care o bei? Și ce arunci în ea?

Din Dâmbovița, Siret, Olt și Jiu totul ajunge în Dunăre. Timp de 40 de minute vom afla despre lucrurile pe care le folosim în fiecare zi și care ajung în râuri. Și de acolo, înapoi în paharele noastre.

Arăți că ești un artist adevărat cu inspirația potrivită: faci desenul celui mai colorat fluviu din Europa, și descoperi că el trece și prin tine. Până ne vom vedea îți dăm o temă de gândire: ce legătura este între apa pe care o bem noi și dinozauri?