Christian Frei

Award

Filmography

  • 2018Genesis 2.0
  • 2014Sleepless in New York
  • 2009Space Tourists
  • 2005The Giant Buddhas
  • 2001War Photographer

Director Story

Christian Frei este un regizor și producător elvețian. A fost nominalizat la Premiile Academiei American de Film pentru documentarul său ”War Photographer”. Din 2006, Frei este lector asociat la renumita Universitate din St. Gallen. Din 2006 până în 2009 a fost președinte al Comisiei pentru film documentar a Oficiului Federal Elvețian pentru Cultură, iar din august 2010 este președintele Academiei de Film din Elveția.

Leave us a comment