fbpx

François-Xavier Drouet

François-Xavier Drouet

Award

Filmography

  • 2018The Time of Forests
  • 2013La chasse au Snark
  • 2013Une place au soleil
  • 2011Gangster Project
  • 2005Acouphènes

Director Story

François-Xavier Drouet, născut în 1980, a obținut un master în film documentar de la Lussas, după ce a studiat științe sociale. Trăiește și lucrează la platoul Millevaches, unde o parte din Timpul pădurilor a fost filmat. De asemenea, împreună cu Teboho Edkins a co-regizat Gangster Project (2011) și Gangster Backstage (2013).