fbpx

Kurt Langbein

Kurt Langbein

1953

Award

Filmography

  • 2011The Sense of Endowment – The Evolution of Altruism
  • 2013The Roots of Violence
  • 2013The Tricks of Pharmaceutical Industry
  • 2014Without Borders: Where the Curtain Fell
  • 2014Land of Smugglers
  • 2014In All Fairness

Director Story

Născut în 1953, Kurt Langbein deține o diplomă în Sociologie de la Universitatea din Viena. Între 1979 și 1989 a lucrat ca realizator de filme documentare și a fost jurnalist la ORF (Austrian Broadcasting Corporation), iar din 1992 este director executiv, producător și regizor la Langbein & Partner Media. În 2011 a fost premiat cu Premiul Leopold Ungar pentru documentarul său TV, The Sense of Endowment, iar în 2013 a primit Premiul Alex Corti pentru excelență în difuzări și televiziune.