Mathieu Roy

Mathieu Roy

Award

Filmography

  • 2017The Dispossessed
  • 2013Another House
  • 2011Surviving Progress
  • 2009Death in Venice
  • 2006La peau de léopard

Director Story

Mathieu Roy este regizor de film din Montreal, care lucrează atât în documentar, cât și în ficțiune. În 2001, după o diplomă în științe politice și o scurtă activitate în jurnalism, Mathieu Roy s-a înscris la cursul de regie de la Academia de Film de la New York. În ultimul deceniu, a călătorit în lumea întreagă, colaborând cu o serie de artiști renumiți, inclusiv cu regizorul legendar Martin Scorsese.

Leave us a comment