Stanislaw Mucha

Stanislaw Mucha

Award

Filmography

  • 2017Kolyma - Road Of Bones
  • 2014Tristia: A Black Sea Odyssey
  • 2010The Truth About Dracula
  • 2005Reality Shock
  • 2004The Center

Director Story

Regizorul polonez Stanislaw Mucha trăiește și lucrează în Germania. Stanislaw face filme despre Europa și ceea ce se înțelege prin Europa. Personaje bizare și povești amuzante îi populează filmele și, în ciuda tuturor absurdităților, regizorul reușește să evite caracterizarea lor ca fiind ridicole. El a realizat documentare precum Centrul, Absolute Warhola sau Tristia: A Black Sea Odyssey care a câștigat premiul Black Sea Docs în 2015.