fbpx

Patrick Imbert

Award

Filmography

  • 2017The Big Bad Fox and Other Tales...
  • 2015Avril et le monde truqué
  • 2014Bang Bang!
  • 2012Ernest & Celestine
  • 2003The 3 Wise Men
  • 2002Corto Maltese in Siberia
  • 2001Bas les masses

Director Story

Patrick Imbert este un cineast francez, regizor și animator, dar și director de fotografie și inginer de sunet. A studiat la faimoasa École des Gobelins. A lucrat la diverse lungmetraje animate ca director de animație. Împreună cu Benjamin Renner, a primit Premiul Lumières pentru Cel mai bun film animat și Premiul César pentru cel mai bun film animat, ambele pentru Vulpea mare și rea și alte povești.