PELICAM – Festivalul Internațional de Film Despre Mediu și Oameni, ediția 7, Tulcea, 21-24 iunie 2018, te invită să faci parte din juriul care va desemna câștigătorul secțiunii competiționale de film “Fresh Perspectives / Orizonturi noi”. 

“Fresh Perspectives” este una din cele patru competiții oficiale din cadrul festivalului, în care sunt prezentate, în premieră națională, șase filme pentru publicul tânăr, în special liceeni.

Cei 5 liceeni selectați pentru a face parte din juriul competiției “Fresh Perspectives” vor desemna câștigătorul, căruia îi vor înmâna premiul în cadrul Galei de închidere a festivalului. De asemenea, vor avea ocazia de a-i cunoaște pe toți invitații la festival, cineaști de prestigiu la nivel internațional și activiști în protecția mediului și de a afla informații din culisele organizării unui festival de film internațional.

Perioada de jurizare: 21 – 24 iunie.

Se pot inscrie: elevi din toate liceele din Tulcea.

Număr juraţi: 5.

Modalitate de înscriere: scrisoare de motivaţie, de maxim 10 rânduri, în care argumentezi de ce îti doreşti să faci parte din juriu, trimisă pe adresa de mail:  [email protected], cu titlul Selecţie juriu Fresh Perspectives, însoțită de o fotografie bust. Obligatoriu: numărul de telefon mobil în scrisoarea de înscriere.

Deadline înscrieri: 8 iunie, ora 12:00.

Reamintim că participarea publicului la festival este gratuită și că toată lumea este binevenită să participe, atât la proiecțiile de film, cât și la workshopuri sau alte evenimente.