Prin mix-ul sofisticat de Electro, Beat, Nu-Jazz si Swing completat de proiecțiile abstracte și complexe ce fac parte integrantă din  performance- urile lor, trio-ul format din Bazooka (tobe şi clarinet), Aditza (chitară, keys şi sampler) şi Christie (voce) s-a făcut imediat remarcat și a avut o evoluție fulminantă în România, dar și la nivel internațional.

Înființată în 2011, Moonlight Breakfast a introdus un sound nou în peisajul muzical românesc pe care membrii trupei îl descriu ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk „retroelectro”.Până în prezent, în palmaresul trupei figurează peste 400 de concerte prin care artiștii și-au purtat muzica prin toate colțurile lumii. Moonlight Breakfast a urcat pe scene alături de nume sonore precum Hurts, Parov Stelar, De Phazz, Macy Gray, The Asteroids Galaxy Tour, Selah Sue, Waldeck și Daddy G (de la Massive Attack). Anul acesta Moonlight Breakfast a concertat la SXSW Festival în Austin, Texas și a susținut un nou turneu în Europa.

Moonlight Breakfast este cea mai nouă trupă care a realizat o piesă pentru platforma Uncut.ro, o inițiativă a Greenpeace România care pune la dispoziția publicului un mix ambiental de sunete reale înregistrate în pădurile virgine din România, reunite în albumul intitulatUncut, și are ca scop acela de a promova un viitor în care să avem păduri mai multe și mai bune decât cele de astăzi. Ei vor susține un concert în cadrul festivalului Pelicam, urmând să lanseze melodia compusă pentru Uncut.ro împreună cu videoclipul acesteia.

Evenimentul va avea loc pe 23 iunie 2018, în Piața Mircea cel Bătrân, începând cu ora 21.00.