VOLUNTARIAT

Voluntarii Pelicam sunt sufletul și energia festivalului.

Înscrierile pentru voluntariat Pelicam 2018 s-au încheiat! 

Dacă la prima ediție de festival au fost 7 voluntari, la ultimele trei ediții au fost câte 70. Bineînțeles, a crescut și festivalul, dar am crescut împreună. Voluntarii noștri sunt extraordinari și una din cele mai dificile task-uri e să-i alegi pe cei 70 din cele peste 300 de înscrieri anuale.

De asemenea, o parte din voluntarii din anii trecuți sunt acum în echipa Pelicam.

“Am intrat în familia Pelicam din a doua ediţie a acestui festival. Şi da, spun familie pentru că legăturile realizate în timpul festivalului nu se pierd în neant după. De 5 ani sunt o norocoasă, căci lucrez cu oameni tare faini şi dragi. Pentru mine, Pelicam înseamnă conexiune, dinamism, zâmbete, artă şi prieteni. Îţi poţi dori mai mult?”

Delia

“Să fiu volunar la Pelicam a fost şi este cea mai bună perioadă din an, în fiecare an aşteptând cu entuziasm luna Iunie. Am cunoscut mulți oameni faini şi am legat diferite prietenii strânse. Pelicam şi oamenii de aici m-au ajutat să mă dezvolt şi să învăț lucruri noi. N-aş regreta niciodată că am ajutat timp de 5 ani la rând la desfăşurarea a 4 zile de festival şi de distracție (căci noi îmbinăm munca cu distracția).

PS : Pelicam pentru mine înseamnă filme, distracție, prieteni, oameni noi şi faini, iubire, nopți nedormite, țânțari şi acasă! See you soon!”

Codruța

Pelicam 2017 prin ochii voluntarilor